Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați integral termenii și condițiile de folosință și dreptul de copyright. Acesta este un acord între dumneavoastră și SC Advertigo SRL, denumită în continuare Advertigo.

Prezentarea si acceptarea conditiilor

În continuare vă prezentăm condițiile în care acest website își va pune la dispoziție serviciile și toate reglementările dintre Advertigo și fiecare utilizator în parte.

Am dezvoltat această categorie – termeni și condiții – pentru a înlătura orice confuzie ce ar putea apărea la nivelul serviciilor oferite de noi. Dacă nu doriți să fiți angajați în respectarea acestor condiții, vă rugăm să nu folosiți serviciile disponibile în cadrul acestui website.

Orice persoană care accesează acest site va trebui să parcurgă integral secțiunea Termeni și condiții.

1. Drepturi de proprietate

Întregul conținut al www.advertigo.ro / bg / cn / eu / xyz este protejat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul Advertigo, cu sediul în Strada Dimitrie Drăghiescu nr. 10, Sector 5 București, 050579, a oricăror elemente din cadrul site-ului (texte, elemente de grafică web, logo-uri, slogane, materiale audio-video și alte date) în scopuri comerciale și publice se pedepsește conform legii în vigoare. Advertigo autorizează utilizatorii să vizualizeze și să descarce materiale de pe site doar în scopuri personale și pentru uz necomercial. Utilizatorul recunoaște că întregul conținut, incluzând, dar nu limitându-se la text, software, sunet, fotografii, grafică sau alte materiale, este protejat prin legea dreptului de autor, a mărcii înregistrate sau alte legi și drepturi de proprietate.

2. Modificări ale site-ului și conținutului

Advertigo este îndreptățit de a adăuga, modifica, șterge sau suspenda conținutul site-ului sau a unei părți a acestuia fără notificarea prealabilă a utilizatorilor săi sau îndeplinirea vreunei alte formalități.

3. Protecția datelor cu caracter personal

Advertigo dorește să vă simțiți în siguranță pe paginile sale de internet și vă asigură că tratează problema protecției datelor dumneavoastră personale (nume, adresă, număr de telefon sau e-mail) cu o deosebită seriozitate. Activitățile legate de pagina noastră de web le realizăm în conformitate cu legile privind protecția și siguranța datelor. Dorim, de asemenea, să vă asigurăm că fără acordul dumneavoastră nu culegem date personale prin intermediul paginilor noastre de web. Dumneavoastră decideți dacă doriți să ne oferiți aceste date sau nu, iar noi le vom folosi doar când vă răspundem unor cereri, vă prelucrăm comanda, vă oferim acces special la informații sau diverite oferte.  

4. Siguranța pe site

Vă asigurăm că Advertigo ia măsuri ca datele furnizate pentru realizarea unei comenzi online sunt administrate de noi și sunt protejate împotriva unor manipulări intenționate sau accidentale, pierderii sau distrugerii lor sau împotriva folosirii lor de către persoane neautorizate.

5. Informații culese automat, dar care nu sunt date personale

Uneori, prin simpla accesare a paginilor noastre de web (nu prin intermediul unei înregistrări) se culeg anumite informații în mod automat, cum ar fi: browserul de internet folosit, sistemul de operare, numele paginii web prin care ați intrat, numărul intrărilor, timpul mediu de acces, paginile vizitate. Advertigo folosește aceste informații pentru a afla gradul de atractivitate al site-ului web și pentru a îmbunătăți conținutul acestuia.

6. Modalități de a comanda produse pe acest site

Produsele prezentate pe site sunt adresate exclusive persoanelor juridice. Aceste servicii nu pot fi comercializate fara semnarea unui contract de servicii, ce va detalia toate aspectele produsului comandat.

Comanda dvs. se realizează prin completarea formularului de comanadă cu datele necesare realizării facturii proforme. Atunci când efectuați o tranzactie pe site-ul Advertigo va trebui să completati cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

In termen de maximum 48 de ore de la realizarea comenzii veti primi o factura proforma si un contract de servicii cadru. Acestea trebuie aprobate si semnate de dvs. In termen de 5 zile lucratoare, in caz contrar, comanda isi pierde valabilitatea.

Neplata facturii proforme in termen de 10 zile lucratoare de la semnarea contractului, duce la anularea comenzii, neexistand nicio obligatie din partea Advertigo privind realizarea serviciului comandat.

Site-ul Advertigo nu folosește modalități de plată online și nu stochează date cu acest caracter.

Folosim datele cu character juridic colectate pe site în  următoarele scopuri:

·         verificării autenticității comenzii;

·         facturării produselor/serviciilor comandate de către dumneavoastră;

·         livrării acestora;

·         efectuarii plății în bune condiții.

·         Comanda se va realiza doar dupa semnarea unui contract de servicii.  

7. Dispoziții finale

Prin înregistrare utilizatorul site-ului acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare.

8. Dreptul la informații

Pentru orice întrebare cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale puteți să vă adresati persoanei responsabile cu protecția datelor. Aceasta vă va sta la dispoziție în cazul în care doriți informații, aveți propuneri sau reclamații. De asemenea, la cerere, Advertigo vă va transmite în scris, în baza legislației în vigoare, care dintre datele dumneavoastră sunt în baza noastră de date.